Pregătirea instalațiilor de termoficare intrabloc pentru perioada rece a anului reprezintă o condiție de bază pentru asigurarea confortului termic pentru fiecare locatar.
 
În cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, Termoelectrica vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii gratuite de spălare hidropmneumatică și testare la presiune a instalațiilor de
termoficare din clădire, ceea ce vă ajută să faceți economii la efectuarea acestor lucrări obligatorii înainte de începerea sezonului rece.
 
Perioada campaniei: 1 iunie – 30 septembrie 2021
Condițiile de participare în campania „Achiți iarna – fii
răsplătit vara”, sunt simple, e necesar ca locatarii să reușească să-și achite restanțele pentru consumul de energie termică și apă caldă, iar gestionarul fondului locativ să vină cu o solicitare în adresa furnizorului, de a fi înscris în campanie.
 
Anual, Termoelectrica efectuează lucrări de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru perioada rece a anului pentru zeci de blocuri locative. De regulă, serviciile de spălare hidropneumatică și
testare la presiune a sistemelor interne de încălzire sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu și costă până la 4000 lei, cheltuieli suportate de locatari.
 
Pentru a afla detalii suplimentare despre campanie apelați Centrul de Apel: